Testimonials

Juni 2017 – Website
“Erna, wat een mooie inspirerende website heb je. Je motivatie en enthousiasme zoals ik die van je ken zie ik helemaal terug. Wat me vooral inspireert is je naam ‘Bernagy’! Het vijfpuntige bloemetje, het pentagram, je eigen naam, energie, maar bovenal de boodschap: de kaart uit het Plantenorakel der Druïden. En als dan ook nog blijkt dat dit het kruid der Blijdschap wordt genoemd, dan word ik daar heel vrolijk van!
Met je missie en visie maak je duidelijk waarvoor jij op aarde bent gekomen, geweldig.
Je hebt veel te bieden, maar je hebt ook erg veel in je mars. Succes en maak er iets heel moois van!
Gr. Dion”

Maart 2017 – Priesterestraining
“Lieve Erna, ik dank jou voor de wijze lessen die jij ons geeft tijdens de priesterestraining.
Ik vind het een geweldige ervaring, om met zulke mooie vrouwen te mogen leren.
De verdieping die jij ons geeft is erg mooi en waardevol. Hiervoor bedankt.
Liefs en Blessings,
Yvonne”

Januari 2017 – Tarotcursus
“Deze Tarotcursus was een unieke ervaring voor mij. Ik heb veel geleerd en daarnaast inzicht verkregen in mijzelf en in specifieke situaties. Door de Tarotkaarten te duiden ontstaat er ruimte om zaken in een ander perspectief te zien. Tijdens de afwisselende cursusavonden nam Erna ons stap voor stap mee in het complete verhaal van de Tarot. Ik zal deze cursus zeker aanraden aan iedereen die meer wil weten over Tarot en er meer mee wil gaan doen.
xx Britt”

“Hoe ik het ervaarde was dat ik na elke tarotles enthousiaster werd en alweer uitkeek naar de volgende les. Het was voor mij een leuke leerzame ervaring en jij geeft prettig les. De rust en duidelijkheid in de uitleg van de kaarten was zeer prettig waardoor je plezier wekte om te gaan werken met de tarotkaarten. Ik begrijp de tarot steeds meer waardoor ik deze kaarten ben gaan zien als een soort dagboek, ondersteuning in mijn dagelijkse leven. Ik ben blij dat ik bij jou de cursus mocht volgen. Nogmaals mijn dank daarvoor.
Lieve groetjes en blessed be,
Diana”