Over mij

Graag vertel ik hier iets over mezelf en over mijn stap om dit werk fulltime te gaan doen. Vanuit vrijheid.
Vrijheid staat voor mij aan de basis van het leven. Je vrij voelen om eigen keuzes te maken, je hart te volgen. De drang die ik al lang voelde om voor mezelf te beginnen en mijn eigen ding te kunnen doen, werd elk jaar groterIMG_7477 en toen ik een regeling kon treffen met mijn werkgever, waarvoor ik heel dankbaar ben, heb ik die kans aangepakt. Wat voelde dat goed en wat een energie kreeg ik ervan!

Mijn pad is via yoga, opleiding Intuïtieve Chakravorming en Tarotles bij de Hekserij uitgekomen. Op de weg van Heks naar Hogepriesteres kon ik mijn vaardigheden verbeteren en verdieping geven. In Arnhem ben ik in 2004 begonnen met mijn covens en mijn website www.heksvanavalon.nl volgde al snel. In deze periode kreeg ik een aantal dromen over Avalon en mijn verbinding daarmee. Ik besloot mijn Godin Morgen, de Vrouwe van Avalon te volgen en zo kwam ik uit in Glastonbury, de fysieke evenknie van Avalon. Daar ging de spirituele wereld nog verder voor me open en sindsdien breng ik er mensen naartoe. De mooie opgedane ervaringen en prachtige avonturen die ik er beleef, staan op mijn andere website.
Vanaf 2009 kon ik mezelf, dankzij mijn werkgever omscholen tot Hypnotherapeut, Coach en (stress)Counselor. Met de afronding hiervan voelde mijn opleiding compleet.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer bewust geworden van de innerlijke kracht van de vrouw en het ritme van de Maan. Van jonge vrouw naar moeder in een gezin met drie kinderen ben ik uiteindelijk uitgegroeid tot een rijpere, krachtige versie van mezelf. Door mijn leven bewust te leven en mijn keuzes bewust te maken, ben ik steeds meer in harmonie met mezelf gaan leven. Al mijn leermeesters ben ik dankbaar voor hun vorming; mede dankzij hun wijze lessen ben ik op het pad van mijn ziel gekomen. Ik sta volledig in mijn kracht als vrouw en als Priesteres van de Godin.

Geboren in 1956 heb ik nu, als Crone de behoefte om mijn kennis en levenswijsheid door te geven en daarbij vooral vrouwen te helpen in hun kracht te gaan staan en te voelen hoe dat is. Ik hoop je te zien in mijn Maantent.

Wees gezegend,
Erna